Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ, tedavi gören hastalarımızı ziyaret etti.
22 Temmuz 2024

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ, hastanemizin servislerini ziyaret ederek buradaki çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret sırasında servis çalışanları ve hastalarla sohbet eden Başhekim Dr. Sıtkı SÖNMEZ, servisler ve hastaların memnuniyeti hakkında detaylı bilgi aldı.

Başhekim Dr. Sıtkı SÖNMEZ, hastanenin çeşitli servislerinde yapılan incelemeler ve görüşmeler sonucunda, hastane hizmetlerinin sürekli olarak iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, personelin motivasyonunu yüksek tutmanın ve hasta memnuniyetini sağlamanın öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Tanıtım ve İletişim Birimig
xg