Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ, '15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle bir mesaj yayınladı.
15 Temmuz 2024

15 Temmuz’da sergilediğimiz direniş, ülkemizin geleceği için önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu direniş, vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin en somut örneğidir.

Aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizin bizlere bıraktıkları en büyük miras, milletimizin zor zamanlarda kenetlenerek, bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin teminatı olduğumuzu tüm dünyaya göstermeleridir. Bizler de bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkabilmek için çok çalışmalı, bilime sarılmalı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, içeriden ve dışarıdan istiklalimize kastedenlere fırsat vermemeliyiz.

15 Temmuz'un yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlik diliyorum.

Dr. Sıtkı SÖNMEZ
Başhekim