Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İlk BY-PASS Ameliyatı gerçekleşti.
31 Mayıs 2024

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İlk BY-PASS Ameliyatı gerçekleşti.

Başhekim Dr. Sıtkı SÖNMEZ BY-PASS Ameliyatı başarılı geçen hastayı Yoğun Bakımda ziyaret edip, operasyonu gerçekleştiren doktorlarımızı makamında kabul ederek üstün başarı ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Göğüs ağrısıyla Kardiyoloji Bölümüne başvuran hastaya Anjiyo sonrası kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi uzmanlarından oluşan konseyde hastaya cerrahi karar verildi.

Cerrahi ve Yoğun Bakım ekibinde Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Murat Sarğın
KVC Uzm. Dr. Mahmut Kış,  KVC Uzm.Dr. İlker Dal, KVC Uzm.Dr. Batuhan Yazıcı, Anestezi Uzmanı Dr. Bestami Barış Çelik Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yeliz Sökmen, Ameliyathane Sorumlu Hemşiresi Tülay Gürbüz, Kardio Vasküler Yoğun Bakım Sorumlusu Mehmet Yetim ve yardımcı sağlık ekibi ile yapılan BY-PASS ameliyatı başarılı bi şekilde Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşti.

Tanıtım ve İletişim Birimi
sd