Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ, Başhekim Yardımcısı İmadettin Alpay ÖZKAYA, Başhekim Yardımcısı Figen DUMAN ve Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Süheyla KALA Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisini ziyaret etti.
31 Mayıs 2024

Ziyaretlerinde aileleri, doğan bebekleri ve doğum yapan annelere tebriklerini ileten Başhekim Dr. Sıtkı SÖNMEZ, Başhekim Yardımcısı İmadettin Alpay ÖZKAYA, Başhekim Yardımcısı Figen DUMAN ve Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Süheyla KALA yeni doğan bebeklere hediyeler verdi.

Tanıtım ve İletişim Birimi
gfa