Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ ve Başhekim Yardımcısı Dr. Figen DUMAN 20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü’nü kutladı.
22 Mayıs 2024

Başhekim Dr. Sıtkı SÖNMEZ;

Her çocuk özel ve her çocuk güzeldir. Kötü çocuk diye bir şey yoktur. Aksine doğru yetiştirilmemiş, toplumdan uzak çocuk vardır. Çocuk yetiştirmek sadece büyütmekten ibaret değildir. Onun ailesine, çevresine, topluma saygılı ve çalışkan bir birey olarak yetiştirilmesidir.
Mesleki ölçütlere uygun olarak hazırlanmış eğitim programları ile çağın gereksinimlerine cevap verebilen Eğitim Sistemiz insan haklarına saygılı ve çalışkan bireyler yetiştirilmesinde etkin rol almaktır. Bu amaçla da günün anlam ve önemine ilişkin hastanemizin Çocuk Gelişim Uzmanlarımıza  teşekkür ediyor, Çocuk Gelişimciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Dr. Sıtkı SÖNMEZ
Başhekim V.