Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için "23 Nisan" etkinlikleri düzenlendi.
23 Nisan 2024

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci YAPAR, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Gül Çalım ve Antakya Belediyesi Yönetimi, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ, Hastane yönetimi, doktor ve hemşireler, çocukların bayramını kutladı, onlara boyama setleri ve çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir gurur ve mutlulukla kutlandığını belirtti.
Dünyada çocuklara bayram hediye edilen tek ülkenin Türkiye olduğunu, bayram coşkusunun her çocuğun yaşaması gerektiğini aktaran Başhekim Dr. Sıtkı SÖNMEZ, şöyle konuştu:

"Hastanemizdeki hasta çocuklarımızın bu bayramdan, bu neşeden eksik kalmaması için bu etkinliği yaptık. Tüm çocukların bayramını tebrik ediyor ve kutluyoruz. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Aileler de aynı şekilde memnun ve mutlu oldular. Bizim de amacımız zaten onların mutlu olmalarını sağlamaktı. Bunun içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

Dr. Sıtkı SÖNMEZ
Başhekim