Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ ve Hastane Yöneticilerimiz inşaatı devam etmekte olan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.
18 Nisan 2024

Yaşadığımız Deprem sonrası şehrimizi yeniden toparlamak adına özellikle halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi için tüm çalışmaları hızla devam eden Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’nda saha değerlendirmelerinde bulunan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı SÖNMEZ ve Hastane Yöneticilerimiz inşaat alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek sorumlulardan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

wpww